PlayStation

Beschik je over een PlayStation en mag je graag online met of tegen vrienden of onbekenden spelen? Zorg dat dat je over een van de PlayStation abonnement beschikt. Laat je skills zien en breng de online game ervaring naar een hoger level.

Filter producten No products found!
Prijs range
Filter op basis van prijs
Sorteer op
Producttype
Populaire producten
Filter op populaire producten
Error! No terms!
Filter geselecteerde
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

PlayStation kent verschillende abonnementen. Maar welke PlayStation abonnementen heb je nu precies nodig? Al de verschillende abonnementen hebben ieder weer een eigen service. Zo kun je kiezen voor PS Now en PS Plus. Hieronder beschrijven we de verschillende abonnement van PlayStation uit.

Playstation Games online kopen

Hier kun je games kopen en downloaden op je console. Je kunt ook games kopen op andere online platforms, zoals de websites van game-uitgevers of online winkels. Als je een game koopt, zal deze automatisch op je console worden gedownload en geïnstalleerd zodra de aankoop is voltooid. Houd er rekening mee dat sommige games misschien alleen beschikbaar zijn voor download en niet in fysieke vorm, terwijl andere games zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar zijn. Bovendien zijn sommige games misschien alleen beschikbaar in bepaalde regio’s of landen. Het is daarom aan te raden om te controleren of een game beschikbaar is in jouw regio voordat je een aankoop doet.

Playstation Now kopen?

PlayStation Now kun je misschien het best vergelijken met een online streamingdienst zoals Videoland of Netflix, maar dan voor games. Bij PS Now krijg je toegang tot meer dan 800 games die je kunt streamen naar je PS4 of PC. Download of stream onbeperkt games van de PS4, PS3 en PS2 naar jouw PS4 of PlayStation 5. Om gebruik te kunnen blijven maken van PlayStation games dien je een PlayStation Now abonnement te kopen.

PlayStation Prepaid card

Kies voor een doorlopend abonnement (subscription) of voor een PlayStation Now Prepaid card. We kunnen ons voorstellen dat je een doorlopend abonnement niet ideaal vindt, omdat je niet elke maand even veel gamed. Koop hiervoor een PlayStation Network Card. Met een PlayStation Network card kun je jouw PSN Wallet aanvullen en met de wallet jouw PS Now abonnement activeren. De PSN prepaid kaarten kun je al kopen vanaf EUR 10. Deze prepaid cards worden ook wel Playstation Store opwaardeerkaarten genoemd.

Waarom jij PlayStation Plus kopen moet

Net als bij Xbox moet je ook betalen om online te kunnen gamen op jouw PlayStation. PlayStation Plus is een online gaming abonnement voor jouw PlayStation 3, 4 en 5 console. Door je maandelijks, per kwartaal, halfjaar of jaarlijks te abonneren, kun je onbeperkt online gamen tegen jouw vrienden of onbekenden over de hele wereld. Weet je niet of het iets voor je is? Probeer dan ook eens een PlayStation Plus trial van 14 dagen!

De voordelen van PlayStation Plus

Als je een Plus member bent kun je genieten van vele voordelen:

  • Iedere maand krijg je gratis toegang tot twee games. Download deze games voor het einde van de maand op jouw console en speel onbeperkt gratis. Want in de volgende maand komen er weer twee nieuwe games bij, waardoor de vorige games komen te vervallen.
  • Jouw progressie online opslaan en op een andere console verder gaan. Hiervoor moet je op de andere console wel internet hebben natuurlijk. De savegames blijven veilig in de cloud opgeslagen
  • Als PlayStation Plus member krijg je ook extra korting op online PlayStation games. Hierbij kun je denken aan 10% of meer korting. Daarnaast ontvang je zo nu en dan kortingscodes voor producten en diensten die deels gelieerd zijn aan PlayStation en partners.
  • Toegang tot de nieuwste BETA-games. Schrijf je hiervoor online in en krijg voorrang op niet-PS Plus members.
Gamekeysonline.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart